Wie ben ikProfiel-foto-Sabrina-2Mijn naam is Sabrina Douw-Goossens. In 2002 ben ik afgestuurd als verloskundige.

Meer dan 10 jaar heb ik gewerkt in een grote praktijk in de stad.

In de jaren dat ik als verloskundige werk ben ik meer en meer mijn eigen visie over de verloskunde gaan ontwikkelen.

Dit heeft mij doen besluiten om in 2015 te gaan starten met mijn eigen praktijk. Hierin kan ik de zorg zó indelen zoals ik dat graag zou zien én zoals ik denk dat de zwangere en haar partner dit graag zouden willen. Zorg waar naast de medisch inhoudelijke kant ook ruimte ,maar bovenal tijd ,is voor persoonlijke aandacht, opbouwen van wederzijds vertrouwen  en waar de wensen en behoeften van de aanstaande ouder(s) centraal staan.

In 2006 en 2009 zijn wij zelf ouders geworden van 2 meiden.

 


Volg mij op..

 Share This

Interessante pagina?

Deel deze pagina of afbeeldingen met je vriendenkring!