Praktijk


Visie

Voor iedere zwangere zorg op maat

Vanuit de visie dat iedere zwangere uniek is, bied ik persoonlijke zorg op maat. Uit onderzoek is gebleken dat continue zorg en begeleiding van één verloskundige meer tevredenheid en vertrouwen oplevert bij de aanstaande ouders. Om elkaar te vertrouwen moet je elkaar leren kennen. Dat is een van de redenen waarom ik een persoonlijke 1-op-1-begeleiding bied. (ook wel caseload genoemd).

Naast de standaardzorg kijk ik graag samen met jou ( en je partner) naar je wensen en de verschillende mogelijkheden. De hele begeleiding, dus zowel het aantal controles als de inhoud ervan zal ik steeds op jullie behoeftes afstemmen. De begeleiding bestaat dus nooit uit een “standaard pakket”. Het is mijn streven dat jullie tevreden terugkijken en dat jullie het gevoel hebben dat er goed voor jullie is gezorgd op een manier die bij jullie past.

Controles

beschuit met roze muisjes

De controles vinden plaats in mijn praktijk aan Kleiwerd 3 in Groningen.

 

Controles zijn niet standaard 15 minuten maar aangepast aan je behoefte. Afspraken kunnen zowel overdag als s’avonds worden ingepland. Ook tijdens de bevalling bied ik continue begeleiding.

Als de bevalling zich aankondigt kunnen jullie op mij rekenen vanaf het moment dat jullie dat nodig vinden.

Samenwerking

foto-samenwerking-klein

 

Sinds 1 januari is mijn praktijk samen gegaan met die van Wendy en zijn we samen

WenS vroedvrouwen

Bij afwezigheid of ziekte staat Wendy voor jullie klaar.

 

Ik werk samen met het UMCG en het Martini ziekenhuis. Indien je beslist voor een poliklinische bevalling dan is dat in beide ziekenhuizen  mogelijk. Met het UMCG zijn er ook duidelijke zorgafspraken gemaakt waardoor er bij sommige medische indicaties de mogelijkheid blijft bestaan voor mijn continue begeleiding.

Verder werk ik samen met kraamzorgorganisaties.Share This

Interessante pagina?

Deel deze pagina of afbeeldingen met je vriendenkring!